Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Mesaj de adio? Ce a declarat Maia Sandu în faţa presei - Video

© Sputnik / Miroslav RotariMaia Sandu
Maia Sandu - Sputnik Moldova
Abonare
Premierul în demisie Maia Sandu a susţinut un briefing, după şedinţa care a avut loc dimineaţă la Guvern. Ea a făcut un apel către funcţionarii din instituţiile subordonate executivului.

CHIŞINĂU, 14 nov - Sputnik. Maia Sandu s-a prezentat în faţa presei şi le-a transmis un mesaj funcționarilor din instituţiile subordonate Guvernului, pe care i-a îndemnat să-şi facă munca în continuare în mod cinstit. 

”Vreau să-i încurajez să aibă o atitudine onestă faţă de cetăţeni și să nu se lase folosiți. Sper în curând să revenim. A fost o onare pentru mine să fiu premier timp de cinci luni de zile. Vom continua să muncim, dacă e nevoie, din opoziţie”, a menționat premierul demisionar.

 

Chiar dacă a făcut această declarație înainte ca parlamentarii să-și de votul pro sau contra învestirii Guvernului Chicu, Maia Sandu i-a acuzat pe socialiști de cârdășie cu democrații. 

"Şi-au încălcat propriile promisiuni de a face viaţa cetăţenilor mai bună. Au zis că fac un guvern tehnocrat, şi este plin de consilieri prezidenţiali. Îşi mint propriii alegători şi pe toţi cetăţenii”, a declarat Maia Sandu.

Fluxul de știri
0