Виноградник - Sputnik Moldova
Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Video: Ion Ceban dă primele indicații - ce trebuie să facă angajații primăriei până luni

© Sputnik / Miroslav RotariИон Чебан проголосовал во втором туре местных выборов
Ион Чебан проголосовал во втором туре местных выборов - Sputnik Moldova
Urmăriți-ne pe
Yandex newsTelegram
Primarul Capitalei, Ion Ceban, a făcut o primă ședință cu angajații primăriei. Acesta le-a cerut șefilor de subdiviziuni să prezinte până luni o notă în care să fie specificați indicatorii de performanță și problemele cu care se confruntă angajații.

CHIȘINĂU, 13 nov - Sputnik. Noul primar al Capitalei, Ion Ceban, a avut o primă întâlnire cu angajații primăriei Chișinău. Acesta a ținut să le amintească că în instituția în fruntea căreia se află este foarte mult de lucru și că toți ar trebui să se concentreze exact pe chestiunile de care sunt responsabili. Mai mult decât atât, Ceban le-a cerut șefilor de subdiviziuni să prezinte până luni o notă în care să fie specificați indicatorii de performanță și problemele cu care se confruntă șefii subdiviziunilor.

”Eu vreau să vă rog pe fiecare dintre dumneavoastră să pregătiți o scurtă notă în care să fixați câteva lucru. Primul ține de obiectivele instituției pe care le conduceți, prioritățile și indicatorii de performanță pe care trebuie să îi atingem împreună. La fel,  vreau să specificați și principalele probleme cu care vă confruntați în prezent. Planurile operaționale până la sfârșitul anului de gestiune, dar, separat, și ideile pentru anul viitor. Această notă scurtă să o faceți și să o prezentați luni.”, a precizat Ion Ceban.

Ion Ceban i-a asigurat pe jurnaliști că toate proiectele care le-a promis în campania electorală le va realiza treptat. Acesta a precizat că primul lucru de care se ocupă acum este bugetul pentru anul viitor, iar despre proiectele grandioase pentru Chișinău va vorbi când va începe să le implementeze, adică curând. 

”De astăzi avem mult de muncit împreună. Vrea ca să muncim eficient împreună. Eu mizez pe responsabilitatea, dedicația, pe bunăvoința dumneavoastră, pe experiența și cunoștințele pe care le aveți”, a declarat Ion Ceban.

Noul primar a ținut să îi atenționeze pe șefii responsabili de administrarea și gestionarea lucrurilor în perioada rece a anului să fie pregătiți pentru a face față situațiilor neprevăzute, întrucât iarna e aproape. 

”Persoanele responsabile de ceia ce nemijlocit ține de administrarea și gestionarea în perioada rece a anului să fie cât mai precauți și cât mai rapizi în prezentarea planului de intervenție”, a precizat Ion Ceban. 

Amintim că în data de 11 noiembrie instanța de judecată a validat mandatul de primar al lui Ion Ceban. În cel de-al doilea tur al alegerilor locale pentru funcția de primar al Chișinăului, candidatul din partea PSRM Ion Ceban a acumulat peste 52 la sută din voturi, iar adversarul său, Andrei Năstase, a acumulat 48% din sufragii.

Fluxul de știri
0