Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Video: Moldova Business Week 2019, la Chișinău - detalii despre eveniment

© Sputnik / Miroslav RotariMoldova Business Week 2018
Moldova Business Week 2018 - Sputnik Moldova
Abonare
Peste 1000 de antreprenori, investitori, importatori și finanțatori din Republica Moldova participă miercuri la cea de-a VI-a ediție a evenimentului ”Moldova Business Week”.

CHIȘINĂU, 27 oct – Sputnik. „Grow in Moldova!”(Crește în Moldova) - cu acest îndemn debutează cea de-a VI-a ediție a Săptămânii Afacerilor din Moldova, care își ține lucrările la Chișinău în perioada 13-16 noiembrie la Chișinău.

Agenția de Investiții, organizatorul evenimentului, informează că „Moldova Business Week - 2019” aduce în prim plan potențialul investițional al sectoarelor de nișă, acesta fiind un eveniment economic internațional care aduce în prim plan politici, reforme, tendințe și povești de succes

”La fel ca anul trecut, agenda „Moldova Business Week” va include sesiuni cu experți de top, care vor împărtăși viziunile lor și tendințe de urmat în ceea ce privește dezvoltarea antreprenoriatului, promovarea exporturilor și atragerea investițiilor în țara noastră”, anunță organizatorii.

Principalele subiecte abordate în cadrul evenimentului sunt:

  • Industria Agroalimentară
  • Industriile Creative Și Producția TV/Cinematografică
  • Energia Regenerabilă
  • Turismul: Moldova Turism 2030
  • Tehnologia Informației și a Comunicațiilor.

O atenție sporită va fi acordată industriei agroalimentare ecologice și energiei regenerabile, dar și al industriilor creative și al producției TV/cinematografice.

În domeniul turismului, urmează a fi discutată strategia de extindere a destinațiilor turistice emergente, produse culturale și de aventură – potențialul neexplorat al Moldovei;

Moldova Business Week este cel mai important eveniment în domeniul afacerilor din țară, organizat la Chișinău începând cu anul 2014. În fiecare an forumul a reunit un număr important de autorități, agenți economici din toate sectoarele economiei, importatori, exportatori, finanțatori locali și de peste hotare, iar interacțiunea dintre participanți a culminat cu încheierea, pe parcursul anilor, a zeci de parteneriate care au contribuit la dezvoltarea economiei naționale.

Fluxul de știri
0