Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Opinia unui expert: Guvernul condus de Ion Chicu va fi funcțional până în 2023

© Sputnik / Miroslav RotariДом Правительства
Дом Правительства - Sputnik Moldova
Abonare
Premierul desemnat Ion Chicu este felicitat de expertul economic Alexandru Muravschi. Analistul apreciază că guvernul condus de Chicu va fi învestit în scurt timp și se va menține până în 2023.

CHIȘINĂU, 13 nov - Sputnik. Expertul economic Alexandru Muravschi apreciază că „în cel mult 10 zile” noul guvern va fi învestit și-și va desfășura activitatea până la alegerile parlamentare din 2023.

„Până acum nu am dat greș cu pronosticurile mele. Cred că nu greșesc nici acum. Felicitări, dle prim-ministru!”, a scris Alexandr Muravschi pe Facebook.

© Photo : Facebook / Александр МуравскийПост Александра Муравского по поводу кандидатуры Иона Кику, предложенного президентом на пост премьер-министра
Opinia unui expert: Guvernul condus de Ion Chicu va fi funcțional până în 2023 - Sputnik Moldova
Пост Александра Муравского по поводу кандидатуры Иона Кику, предложенного президентом на пост премьер-министра

Ion Chicu, care până astăzi a fost consilier prezidențial pe domeniul finanțelor publice, a fost desemnat candidat la funcția de prim-ministru de către Igor Dodon.

Ion Chicu s-a născut pe 28 februarie 1972 în satul Pîrjolteni, raionul Călărași. Este căsătorit și are trei copii. Înainte de a fi numit consilier al președintelui Republicii Moldova, Ion Chicu a fost ministru al Finanțelor în Guvernul Filip.

Fluxul de știri
0