Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Ce le-a spus Maia Sandu ambasadorilor acreditați la Chișinău după căderea Guvernului

© Sputnik / Miroslav RotariMaia Sandu
Maia Sandu - Sputnik Moldova
Abonare
Maia Sandu s-a întâlnit astăzi cu ambasadorii acreditați în Republica Moldova. Iată ce asigurări le-a dat ea acestora.

CHIȘINĂU, 13 nov – Sputnik. Prim-ministrul în demisie, Maia Sandu a avut astăzi o întrevedere cu ambasadorii acreditați în Republica Moldova și reprezentanți ai partenerilor externi, în contextul ultimelor evoluții politice din țara noastră.

Premierul i-a asigurat pe aceștia că Guvernul va continua să lucreze pentru cetățeni.

„Suntem într-o perioadă mai dificilă, dar nu ne putem permite să pierdem timpul. Guvernul va continua să lucreze pentru cetățeni. Orice s-ar întâmplat în Republica Moldova, vă rog să susțineți reforma justiției” , a declarat Prim-ministrul Maia Sandu.

Maia Sandu le-a mulțumit diplomaților pentru sprijinul generos acordat Cabinetului de Miniștri și pentru susținerea reformei justiției, o cauză comună a Guvernului Sandu și a partenerilor de dezvoltare, care condiționează și asistența financiară oferită statului nostru.

La rândul lor, reprezentanții misiunilor diplomatice acreditate la Chișinău au apreciat hotărârea cu care executivul s-a angajat să realizeze reformele dificile, asumate la începutul mandatului, și au declarat ca vor continua să sprijine realizarea acestora în interesul cetățenilor Republicii Moldova.

Fluxul de știri
0