Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Incendiu de proporţii la Ungheni. Focul a mistuit 100 de hectare de teren agricol - Video

© AFP 2024 / JOSH EDELSONПожарный
Пожарный - Sputnik Moldova
Abonare
Un incendiu de vegetaţie a izbucnit noaptea trecută în localitatea Blândeşti din raionul Ungheni. Focul a mistuit 100 de hectare de teren agricol şi a fost pe cale să cuprindă o pădure din apropiere.

CHIŞINĂU, 13 nov - Sputnik. 100 de hectare de mirişte au ars noaptea trecută în localitatea Blândeşti din raionul Ungheni. Pompierii au intervenit cu trei autospeciale pentru a stinge focul care a fost cât pe ce să se extindă până la o pădure din apropiere.

Incendiul a fost stins abia după cinci ore de la intervenţie. Din fericire, nicio persoană nu a avut de suferit. Angajaţii Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă urmează să stabilească cricumstanţele şi cauzele izbucnirii flăcărilor. În context, pompierii îndeamnă oamenii să nu dea foc vegeraţiei uscate şi resturilor menajere, pentru că acest lucru poate declanşa incendii de proporţii în condiții de umeditate redusă și vânt puternic. 

Fluxul de știri
0