Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Iată cine reprezintă Blocul ACUM la consultările cu președintele Dodon - Foto

© Facebook / Andrei NăstaseAndrei Năstase a făcut selfie cu Maia Sandu
Andrei Năstase a făcut selfie cu Maia Sandu - Sputnik Moldova
Abonare
Președintele Igor Dodon a chemat fracțiunile parlamentare la consultări pentru desemnarea candidatului la funcția de premier după căderea Guvernului Sandu. Iată cine reprezintă Blocul ACUM.

CHIȘINĂU, 13 nov - Sputnik. Blocul ACUM este reprezentat la consultările publice de la Reședința de Stat de Alexandru Slusari și Igor Grosu. Cei doi se află acum la consultări cu Igor Dodon. 

Deputații Blocului ACUM au declarat că vor merge la consultările inițiate de președintele Republicii Moldova, Igor Dodon. Președintele fracțiunii ACUM, Platforma DA, Alexandru Slusari, a declarat pentru agenția de presă IPN că fracțiunea se va prezenta la discuțiile cu șeful statului în condițiile în care procedura instituțională prevede acest lucru.

© Sputnik / OsmatescoAlexandru Slusari și Igor Grosu
Iată cine reprezintă Blocul ACUM la consultările cu președintele Dodon - Foto  - Sputnik Moldova
Alexandru Slusari și Igor Grosu

Deputații din Blocul ACUM au venit la consultări la ora 11. La ora 12.00 sunt așteptați cei din Partidul Democrat, iar la ora 13.00, Dodon îi așteaptă pe deputații Partidului Politic ”Șor”. Cu cei din PSRM, șeful statului s-a întâlnit la ora 10.00.

Termenul limită pentru învestirea noului executiv este de trei luni.

Fluxul de știri
0