Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Dodon s-a întâlnit cu Ceban: Ce l-a îndemnat șeful statului pe noul primar al Capitalei

© Photo : Facebook.com / Dodon IgorПрезидент Молдовы Игорь Додон провел встречу с примаром Кишинева Ионом Чебаном
Президент Молдовы Игорь Додон провел встречу с примаром Кишинева Ионом Чебаном - Sputnik Moldova
Abonare
În prima zi de muncă în calitate de primar al municipiului Chișinău, șeful statului s-a întâlnit cu Ion Ceban, având câteva solicitări pentru acesta.

CHIȘINĂU, 12 nov – Sputnik. Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon a avut astăzi o întrevedere cu Ion Ceban, primarul general al municipiului Chișinău. Șeful statului l-a felicitat pe acesta cu prilejul alegerii în această funcție importantă și responsabilă. El l-a îndemnat pe noul edil-șef să fie un primar al tuturor, așa cum a promis în campania electorală.

”Mi-am exprimat regretul că pe parcursul anilor Chișinăul a avut doar primari politici, fapt care a împiedicat dezvoltarea capitalei. Am solicitat excluderea disputelor politice din activitatea primăriei, eforturile echipei fiind concentrate asupra soluționării problemelor existente, deoarece de lucru este foarte mult și locuitorii capitalei așteaptă rezultate.

Totodată, Dodon l-a îndemnat pe Ceban să examineze posibilitatea implementării unor proiecte prezidențiale de infrastructură mari, precum construcția drumului de centură în jurul Chișinăului, reabilitarea drumurilor din capitală etc.

Președintele a dat asigurări că vor fi identificate sursele necesare pentru realizarea acestor proiecte.

La rândul său, Ion Ceban i-a mulțumit președintelui țării pentru încredere și sprijin, confirmând că Primăria nu va mai fi platformă de dezbateri politice, ci o instituție eficientă, axată pe realizarea programului propus.

Fluxul de știri
0