Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Dodon, o nouă întrevedere cu ambasadorul SUA – Video

© Photo : Facebook / Igor DodonPreședintele Igor Dodon și ambasadorul SUA, Dereck J. Hogan
Președintele Igor Dodon și ambasadorul SUA, Dereck J. Hogan - Sputnik Moldova
Abonare
Șeful statului s-a întâlnit astăzi cu ambasadorul SUA în Republica Moldova, Dereck J. Hogan. Discuțiile s-au axat pe aprofundarea relațiilor dintre țările noastre.

CHIȘINĂU, 11 nov – Sputnik. Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a avut o întrevedere de lucru cu ambasadorul Statelor Unite ale Americii în Republica Moldova, Dereck J. Hogan.

”Am discutat diverse chestiuni cu privire la consolidarea dialogului strategic dintre țările noastre, subliniind importanța aprofundării în continuare a relațiilor comercial-economice, realizării proiectelor în domeniul umanitar, educațional și în alte domenii”, a anunțat Dodon într-o postare pa Facebook.

Șeful statului le-a mulțumit partenerilor americani pentru sprijinul constant și plenar oferit Republicii Moldova pe dimensiunea democratizării, implementării reformelor și funcționării instituțiilor statului de drept.

Amintim că Igor Dodon s-a mai întâlnit cu Dereck J. Hogan acum câteva zile, pe 7 noiembrie. Președintele a menționat atunci că au discutat și subiecte actuale ce țin de politica internă a Republicii Moldova. El l-a informat pe Hogan despre riscurile unei eventuale demiteri a Guvernului Republicii Moldova.

Fluxul de știri
0