Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Exclusiv: Vadim Ceban comentează perchezițiile de la întreprinderile „Moldovagaz” – Video

Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
Președintele consiliului de administrație al „Moldovagaz”, Vadim Ceban, a comentat pentru Sputnik Moldova perchezițiile desfășurate la întreprinderi de distribuție a gazelor naturale. Vadim Ceban a declarat că întreprinderea colaborează cu organele de drept.

Perchezițiile din dimineața de 8 noiembrie la întreprinderi afiliate „Moldovagaz” au fost efectuate într-un dosar inițiat cu mai multe luni în urmă, la începutul anului.

Procurorii suspectează nereguli în livrarea unor echipamente electrice unei firme și o posibilă implicare a factorilor de decizie din cadrul întreprinderilor de distribuție, a declarat pentru Sputnik președintele consiliului de administrație al „Moldovagaz”, Vadim Ceban.   

„Noi conlucrăm cu procurorii și, respectiv, cu reprezentanții Ministerului de Interne, pentru a clarifica toate aspectele și prezentăm toată informația necesară”, a spus Vadim Ceban.

Întreprinderile ,,Bălți-Gaz”, ,,Ialoveni-Gaz”, ,,Moldovatransgaz”, „Șoldănești-Gaz” au prejudiciat Moldovagaz și întreprinderile afiliate acesteia cu 20 de milioane de lei, a informat Procuratura Generală în urma perchezițiilor efectuate la acestea.

Procuratura anunță că perchezițiile din 8 noiembrie au legătură cu cele desfășurate pe 25 octombrie la „Ungheni Gaz”.

În urma descinderilor, oamenii legii au ridicat de la persoane publice documente relevante pentru cauza penală, precum și bani „de proveniență necunoscută”.

Fluxul de știri
0