Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Maia Sandu: Mesaj de ultimă oră în fața protestatarilor – Video

© Sputnik / Miroslav RotariВыборы президента 2016 второй тур
Выборы президента 2016 второй тур - Sputnik Moldova
Abonare
La ieșirea din Parlament, premierul Maia Sandu le-a vorbit susținătorilor Blocului ACUM: „Trebuie să stăm uniți în continuare, pentru că lupta va fi grea”.

CHIȘINĂU, 8 nov – Sputnik. „Trebuie să stăm uniți în continuare, pentru că lupta va fi grea”, a fost mesajul Maiei Sandu către protestatarii adunați în fața Parlamentului.

Maia Sandu le-a mulțumit susținătorilor pentru sprijin și le-a spus că ei sunt cei cei care luptă pentru o „Justiție adevărată”. Premierul le-a adus critici socialiștilor.

„Cei care au povestit că vor, ca și noi, Justiție adevărată se pare că s-au speriat. (...) Ei ne vorbesc nouă despre standarde europene. Noi suntem cei care ne bucurăm de aprecierea forurilor europene”, a declarat premierul.
Maia Sandu le-a mai spus susținătorilor Blocului ACUM că „sunt riscuri mari să pice acest Guvern”. „Dar noi nu putem să-i lăsăm să captureze acest stat încă o dată”, a adăugat premierul.
„„Justiție adevărată” trebuie să strigăm”, le-a mai spus Maia Sandu susținătorilor.
Fluxul de știri
0