Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Maia Sandu, după înaintarea moțiunii de cenzură: Nu ne ținem de fotolii

© Sputnik / Miroslav RotariMaia Sandu
Maia Sandu - Sputnik Moldova
Abonare
Premierul Maia Sandu a declarat după înaintarea moțiunii de cenzură că membrii Guvernului pe care îl conduce sunt pregătiți pentru orice scenariu.

CHIȘINĂU, 7 nov - Sputnik. Premierul Maia Sandu susține că prin angajarea răspunderii pentru proiectul ce prevede modificarea procedurii de desemnare a candidaților la funcția de procuror general justiția nu va fi politizată, așa cum pretind mai mulți demnitari și reprezentanți ai societății civile. Sandu susține că moțiunea a fost înaintată pentru că unor politicieni le este frică de un procuror independent. 

”Acest guvern este singurul credibil, care a restabilit finanțarea europeană. Cetățenii vor fi privați de creșteri salariale, compensații pentru încălzire și alte îndemnizații. La baza angajamentelor pe care ni le-am asumat stau bani externi. Dacă sunt gata să-și asume acest lucru, să-și asume”, a menționat Maia Sandu.

Deputații din fracțiunea Partidului Democrat susțin că nu au decis încă dacă vor susține sau nu moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Sandu înaintată de PSRM. Sergiu Sîrbu a declarat că o hotărâre în acest sens va fi luată în zilele următoare. 

Fluxul de știri
0