Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Video: Iată ce au făcut cinci bărbați din Hâncești

CC0 / pxhere / Bărbat
Bărbat  - Sputnik Moldova
Abonare
Nu s-a lăsat de vechiul obicei, cel de a fura, nici după ce au ajuns pe mâna Poliției. Iată ce riscă cinci indivizi care era cât pe ce să pună mâna pe jumătate de milion de lei.

CHIȘINĂU, 8 nov – Sputnik. Cinci bărbați din Hâncești au ajuns pe mâna Poliției după ce au furat bani și obiecte din aur în sumă de jumătate de milion de lei. Procuratura Generală anunță că cei cinci sunt cercetați pentru comiterea a nouă furturi în mai multe sate ale raionului Hâncești, cât și în Cimișlia, Ialoveni, Strășeni.

Jaf - Hoți Ghinioniști (Video) - Sputnik Moldova
Video
Imagini amuzante: Vezi ce au făcut câțiva hoți ghinioniști - Video viral

Infractorii au vârste cuprinse între 18 și 26 de ani și nu sunt la prima abatere, fiind judecați anterior pentru același fel de infracțiune. Trei dintre suspecți sunt reținuți pentru 72 de ore, alții doi sunt cercetați în libertate.

Activitatea infracțională a grupării a fost documentată și demascată de ofițerii Direcției Crime Grave a Inspectoratului Național de Investigații  de comun cu IP Hâncești și Procuratura Hânceşti, iar reținerea suspecților a avut loc cu suportul ofițerilor  BPDS „Fulger”.

Fluxul de știri
0