Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Mai mulți șoferi au pățit asta: Vezi ce a făcut Poliția de Frontieră și ANTA

© Sputnik / Miroslav RotariANTA
ANTA - Sputnik Moldova
Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
Mai mulți conducători auto au fost documentați de angajații Poliției de Frontieră și Agenția Națională de Transport Auto.

CHIȘINĂU, 6 nov – Sputnik. Poliția de Frontieră și ANTA au desfășurat acțiuni comune pe linia prevenirii și combaterii transportului ilicit de persoane și mărfuri.

Ca urmare, în weekend-ul trecut mai mulți șoferi au fost documentați și amendați pentru încălcarea regulilor de transportare. În toate cazurile semnalate au fost întocmite procese verbale de constatare a contravenției.

Poliția de Frontieră - Sputnik Moldova
Societate
Un moldovean a fost reținut la frontieră: Iată ce a încercat să facă

Totodată, într-un caz s-a acționat în baza unor informații, conform cărora persoane în grad de rudenie efectuau curse internaționale, încălcând normele de transportare a călătorilor.

Astfel, echipa mixtă a realizat filtre de control în apropierea punctului de trecere a frontierei Leușeni-Albița, itinerarul pe care operau șoferii suspecți. În rezultat, două mijloace de transport pe care exista informația au fost identificate în trafic și supuse verificărilor de rigoare.

Pentru constatarea încălcării regulilor de transportare, fiind depistați printre pasageri și călători care urmau să fie transportați ilegal, conducătorii auto s-au ales cu amenzi în mărime de 10 mii de lei și suspendarea dreptului de utilizare a vehiculului pe parcursul a jumătate de an.

Fluxul de știri
0