Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Îngrozitor: Și-a vărsat apă clocotită peste el - A fost dus la spital cu elicopterul

Abonare
Un copil de doar nouă luni a fost transportat la spital cu elicopterul după ce o cratiță cu apă clocotită a căzut peste el.

CHIȘINĂU, 5 nov - Sputnik. În după amiaza zilei de astăzi echipajul aero medical SMURD Galați a efectuat o intervenție aeriană pentru a aduce de la Cahul la Chişinău un băiat în vârstă de 9 luni cu arsuri de gradul II şi III pe 90% din suprafața corpului. Potrivit IGSU, micuţul este din localitatea Crihana Veche, raionul Cahul. Acesta a primit arsuri după ce o cratiță cu apă fierbintea a căzut din imprudenţă peste el.

Echipajul SMURD Galaţi a preluat copilul de la spitalul din Cahul şi l-au transportat la Chişinău. În timpul zborului minorul a fost monitorizat strict, fără să suporte complicații. La aterizarea elicopterului pe stadionul Dinamo din Capitală, copilul a fost preluat de o echipă de medici şi transportat de urgenţă la Spitalul Republican pentru Copii Emilian Coţaga pentru îngrijiri ulterioare. Potrivit IGSU, aceasta este a 14 intervenţie aero – medicală SMURD de la începutul anului 2019 pentru cetăţenii din Republica Moldova. 

Fluxul de știri
0