Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Agențiile de turism se întrec în oferte pentru vacanța la munte: Cât costă un sejur

© Facebook / Salvamont NEAMTTuriști în munte
Turiști în munte - Sputnik Moldova
Abonare
Agențiile de turism au pus deja la dispoziția clienților ofertele pentru vacanța la munte. Iată cât costă un sejur.

CHIȘINĂU, 5 nov – Sputnik. Nici nu s-a terminat bine toamnă că agențiile de turism au venit cu tot felul de oferte pentru vacanța de iarnă. Iar cei care își planifică din timp călătoria pot beneficia de reduceri de până la 50 de procente. Cei care doresc să-și petreacă vacanța de iarnă la munte în România vor trebui să scoată din buzunar, pentru un sejur de trei nopți, de la 99 până la 139 de euro, în funcție de luna în care rezervați camerele.

Punct de trecere a frontierei, foto de arhivă - Sputnik Moldova
Societate
Mergeți în vacanță: Iată ce trebuie să știți la trecerea frontierei

Ceva mai mulți bani va trebui să scoateți din buzunare dacă intenționați să rezervați o cameră într-un hotel de patru stele. Pentru trei nopți va trebui să plătiți de la 129 până la 145 de euro. De menționat este faptul că în preț este inclus transport tur - retur, cazare, excursii, asigurare medicală, micul dejun și cină.

Moldovenii care își doresc să schieze pe pârtiile din stațiunea Bukovel din Ucraina trebuie să știe că pentru un sejur de trei nopți vor plăti între 149 și 159 de euro. În preț este inclus transport tur - retur, cazare, excursii, asigurare medicală, mic dejun și cină.

Conaționalii noștri care preferă destinații mai îndepărtate pot alege Austria. Pentru această destinațiile sejururile sunt mai scumpe întrucât la destinație ajungeți cu avionul. Pentru a petrece o vacanță de șapte nopți trebuie să scoateți din buzunar de la 225 de euro până la 1285 de euro.

În preț este inclusă cazarea pentru 7 nopți, alimentația, asigurarea medicală, transportul cu avionul tur – retur și transferul de grup de la aeroport la hotel.

Fluxul de știri
0