Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Vremea schimbă foaia: Prognoză meteo pentru 3 noiembrie

© Sputnik / Yana Zaharova Туман в Кишиневе
 Туман в Кишиневе - Sputnik Moldova
Abonare
Vremea se schimbă radical. Meteorologii au actualizat prognoza pentru duminică, 3 noiembrie, ziua în care are loc turul doi al alegerilor locale generale.

CHIȘINĂU, 3 nov – Sputnik. Ultima lună de toamnă vine cu o surpriză de proporții. După câteva zile reci și temperaturi negative pe timp de noapte, vremea are iarăși tendințe de încălzire, iar temperaturile vor crește și până la 23 de grade în următoarele zile.

Moldovenii se vor bucura astăzi de o zi frumoasă, cu temperaturi generoase pentru această perioadă a anului, de până la 15..17 grade Celsius. Astfel că după ce vor merge la secțiile de votare, ar putea face plimbări plăcute în aer liber.

Cerul va fi variabil, iar presiunea atmosferică - normală. Temperaturile vor fi pozitive și pe timp de noapte, înregistrând valori de până la 10..12 grade.

Începutul săptămânii viitoare na va aduce temperaturi și mai ridicate. Astfel, luni vor avea deja valori termice maxime de 20..22 de grade Celsius, iar spre mijlocul săptămânii vor ajunge până la 21..23.

Fluxul de știri
0