Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Șoigu a dat aprecieri mersului realizării memorandumului ruso-turc cu privire la Siria

© Photo : Russian Defence Ministry / Accesați arhiva multimediaМинистр обороны РФ Сергей Шойгу
Министр обороны РФ Сергей Шойгу - Sputnik Moldova
Abonare
Ministrul Apărării al Rusiei, Serghei Șoigu, a dat vorbit despre modul în care se implementează memorandumul ruso-turc cu privire la reglementarea situației din nord-estul Siriei.

BUCUREȘTI, 31 oct – Sputnik. Memorandumul ruso-turc cu privire la Siria, semnat la Soci de Putin și Erdogan, se realizează fără probleme, a declarat ministrul rus al Apărării, Serghei Șoigu, la o întrevedere cu președintele Azerbaidjanului, Ilham Aliev.

“Însă acesta, probabil, reprezintă singura cale spre instaurarea păcii și păstrării suveranității Siriei”, a subliniat oficialul rus.

Șoigu a mai menționat că Rusia a acumulat o experiență bogată în lupta cu terorismul internațional.

„E o experiență pe care suntem dispuși s-o împărtășim cu colegii noștri. E vorba de problemele combaterii terorismului internațional, asistența umanitară – deminare, ajutor medical și multe altele”, a spus el.

Astăzi, Ilham Aliev a avut întrevederi cu miniștrii Apărării ale statelor CSI, sosiți la Baku la reuniunea Consiliului miniștrilor Apărării ai țărilor comunității.

Fluxul de știri
0