Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Grup criminal, destructurat: A fost nevoie de intervenția luptătorilor Fulger - Video

© Sputnik / Miroslav RotariБригада полиции специального назначения "Fulger"
Бригада полиции специального назначения Fulger - Sputnik Moldova
Abonare
Un grup criminal a fost destructura de oamenii legii - a fost nevoie de intervenția luptătorilor Fulger. Poliția a publicat imagini video din momentul reținerii.

CHIȘINĂU, 31 oct - Sputnik. Trei tineri cu vârstele cuprinse între 24 și 29 de ani, originari din Ialoveni, au fost reținuți de angajaţii Direcției Combaterea Crimelor Grave a INI în comun cu polițiștii și procurorii din Ialoveni şi cu suportul angajaţilor „Fulger”.

Oamenii legii au efectuat mai multe percheziții la domiciliile membrii grupării infracţionale, specializate în comiterea furturilor din locuinţe în zona de centru a ţării.

Potrivit poliției, de la începutul lunii octombrie până în prezent, aceștia au comis mai multe spargeri de locuinţe, cu pătrundere şi sustragere de bunuri materiale ( bani, bijuterii, obiecte de uz casnic, tehnică audio, video.

Suspecţii pătrundeau în locuinţe atât ziua cât și noaptea, prin deteriorarea gratiilor de metal și forţarea geamurilor.

Pe această cauză a fost pornită o cauză penală şi măsuri speciale de investigație, în vederea stabilirii tuturor infracţiunilor comise de către aceștia pe teritoriul Republicii Moldova.

Fluxul de știri
0