Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Dodon: Toate probleme trebuie soluționate în strictă conformitate cu legislația în vigoare

© Sputnik / Miroslav RotariIgor Dodon
Igor Dodon - Sputnik Moldova
Abonare
Igor Dodon a convocat o ședință la care au participat consilierii prezidențiali, viceprim-ministrul și viceguvernatorul BNM.

CHIȘINĂU, 31 oct – Sputnik. În contextul discuțiilor pe care le-a avut recent Igor Dodon cu liderul administrației de la Tiraspol, Vadim Krasnoselski, șeful statului a convocat o ședință de lucru.

Igor Dodon s-a întâlnit cu Vadim Krasnoselski în cadrul vizitei în regiunea transnistreană - Sputnik Moldova
Politică
Igor Dodon s-a întâlnit cu Krasnoselski: Despre ce au discutat - Video

La ședința de lucru convocată de președintele țării au participat consilierii prezidențiali Ion Chicu și Elena Gorelova, secretarul general adjunct al Aparatului Preşedintelui Republicii Moldova, Nicolae Posturusu, viceprim-ministrul Vasilii Șova și viceguvernatorul Băncii Naționale Ion Sturzu.

„În cadrul ședinței am examinat problemele semnalate, inclusiv cele legate de deservirea conturilor agenților economici transnistreni în băncile comerciale din Republica Moldova”, a scris Igor Dodon pe pagina sa oficială de Facebook.

Totodată, au fost discutat soluțiile posibile care ar înlătura îngrijorarea conducătorilor întreprinderilor din regiunea transnistreană pe subiectul dezvoltării relațiilor lor cu băncile comerciale din Republica Moldova.

„Am subliniat că toate problemele trebuie soluționate în strictă conformitate cu legislația în vigoare care reglementează activitatea băncilor comerciale din Moldova”, a mai scris Dodon.
Președintele Republicii Moldova s-a întâlnit marți, 29 octombrie, cu liderul de la Tiraspol, Vadim Krasnoselski. Printre subiectele abordate a fost și menținerea securității pe ambele maluri ale Nistrului.
Fluxul de știri
0