Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Cum va fi vremea astăzi: Prognozele meteorologilor

© Sputnik / Yana ZaharovaMeteo
Meteo - Sputnik Moldova
Abonare
Meteorologii anunță că vremea se va schimba în această săptămână. Începând cu ziua de joi mercurul din termometre va indica valori cu minus.

CHIȘINĂU, 30 oct  - Sputnik. Vremea se schimbă treptat în această săptămână. Astăzi mercurul din termometre va indica, în timpul zilei, până la 17 grade, iar în timpul nopții - până la 6 grade Celsius. La fel, în toată țara vor cădea ploi slabe. 

Începând cu ziua de joi, un val de frig se îndreaptă spre țara noastră. Astfel, mercurul din termometre va coborî până la -3 grade. Joi, pe timp de noapte, în centul țării, se vor înregistra -2 grade Celsius, în nord vor fi -3 grade, iar la sud se vor înregistra - 1 grad. Ziua maximele termice vor oscila între 5 și 10 grade Celsius. 

Vineri termometrele vor indica -2 grade în centru, -3 la nord și -1 în sudul țării. Temperaturile cu minus se vor menține și în noaptea de sâmbătă. Atunci se vor înregistra în jur de -2 grade. Temperaturile vor crește treptat începând cu ziua de duminică. Astfel, în timpul nopții temperaturile vor oscila între +3.. +8 grade Celsius. Ziua vor fi între +12.. +17 grade Celsius. 

Fluxul de știri
0