Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

A fost condamnat: Ce pedeapsă a primit bărbatul care a omorât cu toporul trei tineri

© Sputnik / Евгений Биятов / Accesați arhiva multimediaDosar penal, verdict, cătușe, gratii
Dosar penal, verdict, cătușe, gratii - Sputnik Moldova
Abonare
Procurorii au cerut condamnare pe viață în cazul bărbatului din Hâncești care a ucis cu toporul trei tineri, iar ulterior a dat foc la casa pentru a ascunde urmele.

CHIȘINĂU, 30 oct - Sputnik. Sentință dură pentru bărbatul care a incendiat o casă în data de 25 noiembrie în care au ars trei adolescenți.

Tragedia s-a produs în satul Mereșeni, Hâncești. Magistrații l-au condamnat pe bărbatul de 25 de ani la pedeapsa cu închisoarea pentru un termen de 20 de ani pentru omor și sustragerea unor telefoane mobile care aparțineau victimelor. Totuși, procurorul a solicitat condamnarea lui pe viață și va contesta sentința.

Cuțit - Imagine Simbol - Sputnik Moldova
Societate
Crimă abominabilă în Chișinău: Tânăr înjunghiat mortal noaptea trecută

Amintim că făptașul și adolescenții cu vârste cuprinse între 15 și 18 ani au consumat alcool împreună și la un moment dat s-au iscat neînțelegeri între ei. Crima oribilă a avut loc pe 25 noiembrie 2018. La miezul nopţii, Poliţia a fost sesizată că în satul Mereşeni arde o casă.

La faţa locului s-a deplasat echipajul 112. Pompierii au întreprins măsurile necesare pentru localizarea şi stingerea incendiului. În locuinţă au fost depistate cadavrele a doi minori de 15 şi 17 ani.

Salvatorii au mai depistat şi un tânăr de 18 ani, cu leziuni cranio-cerebrale, cauzate de un obiect dur contondent. Victima a fost internată în stare gravă la spitalul din orașul Hânceşti, unde a decedat peste câteva zile. Oamenii legii au stabilit că din casă au dispărut telefoanele mobile ale victimelor şi un topor.

Procuratura va reveni cu alte informații, după contestarea acestei sentințe, pe care acuzatorul de stat o consideră blândă, dată fiind gravitatea crimei și va solicita în continuare condamnarea cu detenție pe viață.

Fluxul de știri
0