Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Un tânăr de 20 de ani, reținut de polițiști: Iată ce a încercat să facă

Abonare
Un tânăr de 20 de ani din Capitală riscă să ajungă după gratii - acesta a fost reținut de polițiștii din sectorul Ciocana. Iată ce a făcut.

CHIȘINĂU, 29 oct - Sputnik. Un tânăr de 29 de ani a fost reținut de polițiștii din sectorul Ciocana al Capitalei, acesta fiind suspectat de  comercializarea substanțelor narcotice.Potrivit oamenilor legii, acesta a fost documentat pe parcursul unei săptămâni. Ulterior, la data de 17 octombrie, tânărul a fost reținut în scara blocului de locuit de pe strada Alecu Russo. El a fost escortat la inspectorat, asupra lui  a fost depistat un pachet în care se afla substanță vegetală mărunțită cu miros specific. Individul urma să obțină un profit în sumă de 2 mii de lei.

Pachetul cu substanța vegetală a fost ridicat și îndreptat pentru expertizare la CTC și EJ al IGP.

Tânărul este cercetat penal pentru circulaţia ilegală a drogurilor, etnobotanicelor sau analogii acestora. Dacă va fi găsit vinovat acesta riscă  o amendă de la 20 de mii la 35 de mii de lei sau muncă neremunerată în folosul comunităţii de până la 150 de ore, sau cu închisoare de până la 1 an.

Polițiștii întreprind măsuri speciale de investigație pentru stabilirea persoanelor implicate în acest caz.

Fluxul de știri
0