Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Patru din 16 candidați la funcția de procuror general au trecut în etapa finală

© Sputnik / Evgheni PanasencoProcuratura Generală
Procuratura Generală - Sputnik Moldova
Abonare
Doar patru din cei 16 câți s-au înscris în cursa pentru ocuparea funcției de procuror general au trecut în următoarea etapă.

CHIȘINĂU, 29 oct – Sputnik. Doar patru din cei 16 câți s-au înscris în cursa pentru ocuparea funcției de procuror general au trecut în următoarea etapă.

Într-o postare pe pagina de Facebook, ministrul Justiției Olesea Stamate, anunță că Oleg Crîșmaru, Vladislav Gribincea, Veaceslav Soltan și Alexandr Stoianoglo sunt cei patru pretendenți care care au trecut de etapa interviului și vor fi propuși Consiliului Superior al Procurorilor pentru selectarea candidaturii la functia de procuror general.

Stamate mai scrie că evaluarea a fost făcută în mod obiectiv, iar înregistrarea video a interviurilor va fi plasată pe site-ul Ministerului, mâine în adoua jumătate a zilei.

Amintim, funcția de procuror general a rămas vacantă după plecarea lui Eduard Harunjen de la șefia Procuraturii Generale.

Fluxul de știri
0