Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Droguri în cantități mari, depistate de oamenii legii - Video

© Sputnik / Виталий Аньков / Accesați arhiva multimediadroguri
droguri - Sputnik Moldova
Abonare
Un bărbat este suspectat de oamenii legii că ar fi comercializat droguri în cantități deosebit de mari. Polițiștii au găsit un pachet din polietilenă cu substanțe narcotice de proveniență vegetală ”Marijuana” și 120 de fire de ”Cânepă”.

CHIȘINĂU, 29 oct - Sputnik. Un bărbat suspectat de comercializarea drogurilor a fost documentat de ofițerii de investigație din cadrul Inspectoratului de Poliție Râșcani timp de o săptămână. Ulterior a fost dispusă efectuarea percheziției autorizate în locuința bărbatului.

Oamenii legii au găsit un pachet din polietilenă cu substanțe narcotice de proveniență vegetală ”Marijuana” și 120 de fire de ”Cânepă”. În cazul în care bărbatul reușea să le comercializeze ar fi obținut un profit de 100 de mii de lei.

Plantele au fost ridicate și sigilate conform procedurii și expediate la Centrul Tehnico-Criminalistic şi Expertize Judiciare, pentru efectuarea expertizelor.

Totodată, Poliția precizează că bărbatul a mai fost judecat pentru pentru infracțiuni similare, dar și pentru furt.

În prezent, bărbatul este cercetat penal pentru circulaţia ilegală a drogurilor, etnobotanicelor sau analogii acestora. El riscă închisoare pe un termen de la 1 la 6 ani.

Totodată polițiștii în continuare întreprind măsuri speciale de investigație și urmărire penală în scopul stabilirii și altor persoane implicate. Totodată, plițiștii îi îndeamnă pe cetăţeni să telefoneze la serviciul unic 112 atunci când află informaţii despre cultivarea plantelor cu conţinut narcotic.

Fluxul de știri
0