Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Tragedie la Călărași: Doi soți și-au pierdut viața - Avertizarea Serviciului de Urgență

© Sputnik / Анатолий Медведь / Accesați arhiva multimediaLa spital
La spital - Sputnik Moldova
Abonare
Opt persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale după ce s-au intoxicat cu monoxid de carbon. Pentru un cuplu din Călărași, nu a mai existat salvare.

CHIȘINĂU, 28 oct – Sputnik. Opt persoane s-au adresat la Serviciul Național de Asistență Medicală Urgentă Prespitalicească cu intoxicație cu CO, în ultimele 72 de ore. Este vorba de doi pacienți din raionul Cantemir, doi din raionul Călărași, o persoană din raionul Ungheni și alte două din raionul Briceni.

Șase dintre aceastea au scăpat cu viață după ce li s-a acordat asistență medicală de urgență la etapa de prespital. Ulterior pacienții au fost transportați la instituțiile medicale pentru tratament.

доступ запрещен полиция - Sputnik Moldova
Societate
Un bărbat a decedat în raionul Briceni intoxicându-se cu monoxid de carbon

Cele două persoane din Călărași, soț și soție, nu au mai putut fi salvate. Aceștia s-au stins în urma intoxicării cu monoxid de carbon emis de soba defectă. Decesul a fost înregistrat până la sosirea ambulanței.

În context, centrul Național de Asistență Medicală Urgentă Prespitalicească îndeamnă cetățenii să verifice starea sobelor înainte de a le încălzi.

Fluxul de știri
0