Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Când va avea loc o nouă întrevedere Igor Dodon cu Vadim Krasnoselski - detalii

Întrevedere a lui Igor Dodon cu șeful Misiunii OSCE în Moldova, Claus Neukirch și Ambasadorul Republicii Slovace, Dušan Daho.
Întrevedere a lui Igor Dodon cu șeful Misiunii OSCE în Moldova, Claus Neukirch și Ambasadorul Republicii Slovace, Dušan Daho. - Sputnik Moldova
Abonare
Președintele Igor Dodon a anunțat când se va avea o nouă întâlnire cu Vadim Krasnoselski - detalii de la discuția cu șeful misiunii OSCE în Moldova, Claus Neukirch și ambasadorul Republicii Slovace în țara noastră, Dušan Daho.

CHIȘINĂU, 28 oct - Sputnik. Președintele Igor Dodon a anunțat că urmează să se întâlnească cu liderul de la Tiraspol Vadim la data de 29 octombrie. Anunțul a fost făcut în cadrul întrevederii cu șeful misiunii OSCE în Moldova, Claus Neukirch și Ambasadorul Republicii Slovace în țara noastră, Dušan Daho.

”Țin să menționez că aceasta va fi a șasea întrevedere, începând cu luna ianuarie, 2017”, a menționat președintele Dodon.

Totodată, șeful statului a discutat bilanțul recentei întrevederi de la Bratislava la procesul de negocieri în formatul „5+2”, subliniind necesitatea ca toate părțile să depună efort ”în vederea realizării măsurilor de consolidare a încrederii”.

Dodon a apreciat pozitiv reluarea activității mecanismului cu participarea Administrației Președintelui, Parlamentului și Guvernului Republicii Moldova, care manifestă o abordare comună față de procesul de reglementare a diferendului transnistrean.

Fluxul de știri
0