Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Bătaia din scuarul Catedralei: Trei angajați din cadrul IGP au fost suspendați din funcție

© Sputnik / Miroslav RotariChișinău
Chișinău  - Sputnik Moldova
Abonare
Trei persoane au fost suspendate din funcție pe durata anchetei în cazul celor doi băieți care au fost bătuți crunt de șapte indivizi în scuarul Catedralei.

CHIȘINĂU, 28 oct - Sputnik. Trei angajați din cadrul Inspectoratului General de Poliție au fost suspendați din funcție pe perioada desfășurării anchetei cu privire la bătaia care a avut loc săptămâna trecută în scuarul Catedralei.

Bătaie - Sputnik Moldova
Societate
Vizitatorii și angajații unui local, luați la bătaie de indivizi cu cagule - Video

Potrivit surselor Sputnik Moldova, este vorba de șeful interimar al Inspectoratului de Poliţie Buiucani, anchetatorul şi şeful Secţiei Urmărire Penală.

Amintim că doi tineri au fost bătuţi cu bestialitate de către şapte indivizi, în scuarul Catedralei. Pe marginea acestui caz a fost pornită o anchetă internă la Inspectoratul General de Poliţie. Atacul a avut loc în seara zilei de 24 octombrie, în jurul orei 23:00.

Unul dintre cei doi tineri a fost transportat în stare gravă la spital. Inițial, Poliția i-a reținut pe făptași, dar i-ar fi eliberat imediat. Pe de altă parte, șeful interimar al Inspectoratului de Poliție Buiucani a declarat că decizia a fost luată de anchetator din motiv că acesta nu ar fi considerat că făptașii prezintă pericol pentru societate.

Fluxul de știri
0