Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Parlamentul Republicii Moldova: Vezi ce se va întâmpla astăzi în Legislativ

© Sputnik / Miroslav RotariȘedința Parlamentului
Ședința Parlamentului - Sputnik Moldova
Abonare
În Parlamentul Republicii Moldova va fi astăzi forfotă mare. Instituția își deschide larg ușile pentru toți vizitatorii care vor dori să-i pășească pragul.

CHIȘINĂU, 28 oct – Sputnik. Ziua ușilor deschise la Parlament va fi organizată astăzi, în prima zi a vacanței de toamnă a elevilor, anunță serviciul de presă al Legislativului.

Парламент - Sputnik Moldova
Politică
Când vor merge în Parlament noii deputați aleși pe 20 octombrie

Ziua va începe cu un atelier de simulare a dezbaterii unui proiect de lege la care vor participa elevi și profesori de la Colegiul „Alexei Mateevici” din Capitală. Aceștia, ghidați de deputați vor parcurge principalele etape în dezbaterea modificărilor unei legi.

„Începând cu ora 13.00, toți doritorii de a vizita clădirea Parlamentului sunt așteptați cu un act de identitate pentru tururi ghidate și concursuri în legislativ. Tururile sunt organizate din jumătate în jumătate de oră, de la 13.00 la 15.30, fără înregistrare prealabilă”, este precizat în comunicatul Parlamentului.

Cei care doresc să viziteze Parlamentul și în alte zile, o pot face de luni până miercuri, cu înregistrare prealabilă pe https://vizite.parlament.md/.

Fluxul de știri
0