Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

„Moldova Business Week - 2019”: Care sunt surprizele acestei ediții

© Photo : Agenția de InvestițiiGrow in Moldova
Grow in Moldova - Sputnik Moldova
Abonare
Peste 1000 de antreprenori, investitori, importatori și finanțatori din Republica Moldova sunt așteptați la cea de-a VI-a ediție „Moldova Business Week”.

CHIȘINĂU, 27 oct – Sputnik. „Grow in Moldova!”(Crește în Moldova) Cu acest îndemn debutează cea de-a VI-a ediție a Săptămânii Afacerilor din Moldova, care se va desfășura în perioada 13-16 noiembrie la Chișinău.

Agenția de Investiții, organizatorul evenimentului, informează că „Moldova Business Week - 2019” aduce în prim plan potențialul investițional al sectoarelor de nișă, acesta fiind un eveniment economic internațional care aduce în prim plan politici, reforme, tendințe și povești de succes.

„La fel ca anul trecut, agenda „Moldova Business Week” va include sesiuni cu experți de top, care vor împărtăși viziunile lor și tendințe de urmat în ceea ce privește dezvoltarea antreprenoriatului, promovarea exporturilor și atragerea investițiilor în țara noastră”, anunță organizatorii.

Principalele subiecte abordate în cadrul evenimentului sunt;

  • Industria Agroalimentară
  • Industriile Creative Și Producția TV/Cinematografică
  • Energia Regenerabilă
  • Turismul: Moldova Turism 2030

Tehnologia Informației și a Comunicațiilor

MBW va găzdui în acest an și trei evenimente majore;

  • Moldova Automotive Days (14-15 noiembrie)
  • ProExport Forum (15 noiembrie)
  • Conferința „Moldova in Fashion”(16 noiembrie)

Moldova Business Week este cel mai important eveniment în domeniul afacerilor din țară, organizat la Chișinău începând cu anul 2014.

Fluxul de știri
0