Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Anunț important făcut de municipalitate, înainte de sosirea gerului

© Sputnik / Miroslav RotariIarnă
Iarnă - Sputnik Moldova
Abonare
Persoanele fără adăpost vor primi și în această iarnă hrană, dar și îmbrăcăminte, încălțăminte și produse de igienă.

CHIȘINĂU, 28 oct – Sputnik. Pentru 100 de oameni ai străzii se va găsi adăpost și în această iarnă, anunță Primăria Chișinău.

 vînt - Sputnik Moldova
Alertă: Un val de aer polar vine peste Europa – frig și chiar ninsori

Șeful Direcției generale asistență socială și sănătate a Consiliului municipal Chișinău, Tatiana Bucearschi, a comunicat astăzi în cadrul ședinței operative de la Primărie, că Centrului de găzduire și orientare pentru persoanele fără domiciliu este gata să primească beneficiarii începând cu 1 noiembrie până la 31 martie anul viitor.

Centrul de găzduire din strada Haltei nr.2  va presta servicii non-stop, pe timp de zi și de noapte: 24 din 24 de ore, 7 zile din 7.

Astfel, cele 100 de persoane fără adăpost vor primi hrană de 3 ori pe zi, îmbrăcăminte, încălțăminte și produse de igienă.

Tatiana Bucearschi a mai spus că la Centrul de găzduire a fost  făcută reparație cosmetică în sufragerie, în dormitoare, grupuri sanitare precum și în birourile angajaților. Totodată, au fost achiziționate lenjerie de pat și de corp pentru bărbați și femei. De asemenea, a fost salubrizat teritoriul instituției, fiind asigurat accesul la foișorul din curte și către camera de așteptare.

Fluxul de știri
0