Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Alţi 8 imigranți, găsiți într-un camion frigorific care se îndrepta către Marea Britanie

© REUTERS / HANNAH MCKAYPolice are seen at the scene where bodies were discovered in a lorry container, in Grays, Essex, Britain October 23, 2019
Police are seen at the scene where bodies were discovered in a lorry container, in Grays, Essex, Britain October 23, 2019 - Sputnik Moldova
Abonare
Informaţia apare ca urmare a ştirii ce a făcut înconjurul lumii, despre cele 39 de cadavre descoperite într-un alt camion, în oraşul Essex din Marea Britanie. De data aceasta, oamenii erau încă în viață.

CHIȘINĂU, 28 oct - Sputnik. Opt imigranți din Afganistan au fost descoperiți într-un camion frigorific care se îndrepta spre Marea Britanie, în timpul unei inspecții într-un port francez, a raportat Parisien duminică, citând parchetul Boulogne-sur-Mer.

39 трупов в грузовике - Sputnik Moldova
Ce naționalitate aveau cei 39 de imigranți găsiți morți în Marea Britanie

Imigranții au fost găsiți în stare de hipotermie ușoară și transportați la un spital din Calais.

Se presupune că oamenii erau ascunși într-un perete dublu al compartimentului frigiderului, cu ușa încuiată din exterior. Autoritățile au precizat că erau aproximativ 7 grade Celsius în interior. Camionul a atras suspiciuni din partea vameșilor, deoarece nu conținea marfă.

La începutul acestei săptămâni, 39 de cadavre au fost găsite într-un camion frigorific blocat în Essex din Marea Britanie. În conformitate cu The New York Times, citat de Sputnik International, un legist va efectua o examinare a tuturor victimelor, dar se consideră că sufocarea în compartimentul etanș și / sau hipotermia severă din cauza echipamentelor automate de frigider sunt cele mai probabile cauze ale morţii.

Fluxul de știri
0