Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

S-a ales cu jumătate de milion dintr-o mișcare, dar iată ce a urmat - Video

© Sputnik / Yana ZaharovaБанкноты номиналом 500, 200 и 50 леев
Банкноты номиналом 500, 200 и 50 леев - Sputnik Moldova
Abonare
O tânără din Chișinău a vrut să se îmbogățească rapid, dar nu i-am mers. Aceasta a fost reținută de polițiști.

CHIȘINĂU, 27 oct – Sputnik. O tânără în vârstă de 23 ani, angajată a unui schimb valutar, a furat de la locul de muncă mijloace bănești în sumă de 500 de mii de lei.

În urma măsurilor speciale întreprinse de către angajații secției investigații infracțiuni ai Inspectoratului Râșcani, a fost stabilită identitatea suspectei, care ulterior și-a recunoscut vina.

Percheziții la INI - Sputnik Moldova
Societate
Percheziții la Ungheni: Cum a fost furat statul de zeci de milioane de lei

Făptașa, care nu este la prima abatere de acest gen, a fost reținută pentru 72 de ore în Izolatorul Direcției de Poliție municipiului Chișinău, pentru comiterea sustragerii mijloacelor financiare in proporții mari.

Bănuita este cercetată pentru furt. Pentru fapta sa, ea riscă o amendă în mărime de până la 67 000 de lei, muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 120 la 240 de ore sau închisoare de până la patru ani. Nu se știe deocamdată pe ce avea de gând să cheltuiască tânăra jumătatea de milion.

Fluxul de știri
0