Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Încă o medalie pentru Moldova: Cine a cucerit aurul la Campionatul european

CC0 / Pxhere / 000
000 - Sputnik Moldova
Abonare
Echipa Moldovei a mai cucerit o medalie de aur la Campionat European de haltere la București. Iată cine este eroina ultimei zile de competiție.

CHIȘINĂU, 26 oct – Sputnik. Halterofila din Moldova  Elena Cîlcic a cucerit medalia de aur la Campionat European pentru tineret, care se desfășoară la București, Romania, în perioada 17-27 octombrie 2019.

”Ultima ziua la Campionat European de haltere la București nu a putut sa se încheie mai bine decât cu rezultatul obținut datorită efortului campioanei noastre Cîlcic Elena, care a devenit campioană europeana la categoria 87 kg U24 și a treilea zii la rând a fost intonat imnul și arborat drapelul Moldovei”, a menționat Federația de profil.

Este cea de a patra medalie pentru echipa noastră la acest Campionat.

Anterior, Ecaterina Tretiacova a cucerit aurul în categoria de greutate 81 kilograme. Marin Robu a obținut medalia de argint la „U20” în categoria de 73 kilograme, iar Tudor Ciobanu a luat aurul în categoria de greutate 96 kilograme.

Fluxul de știri
0