Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Maia Sandu, așa cum nu ai mai văzut-o: Cum a apărut în fața presei - Foto

© Sputnik / Miroslav RotariMaia Sandu
Maia Sandu  - Sputnik Moldova
Abonare
Premierul Maia Sandu a apărut astăzi în fața presei așa cum mai rar poate fi văzută. În blugi, adidași și geacă sport. Iată Motivul.

CHIȘINĂU, 26 oct – Sputnik. Prim-ministrul Maia Sandu împreună cu membrii Cabinetului de Miniștri și angajații Cancelariei de stat au renunțat la pantofi în favoarea adidașilor și au muncit astăzi altfel decât obișnuiesc să o facă la Guvern.

Înarmați cu hârlețe, aceștia au participat la plantarea copacilor, în cadrul campaniei naționale „Un arbore pentru dăinuirea noastră”

 „Rezolvarea problemelor de mediu este o prioritate pentru Guvern şi, în mod specific, creşterea suprafeţelor de împădurire”, este precizat într-un comunicat al Guvernului.

Ecologiștii dau alarma: Pădurile constituie doar 10 la sută din suprafața Moldovei>>>

Maia Sandu și colegii săi au reușit să planteze aproximativ două hectare de puieți de stejar pe un teren din preajma satului Văsieni, raionul Ialoveni.

„Un arbore pentru dăinuirea noastră” a ajuns la cea de-a 24-a ediție. Scopul campaniei este de a mobiliza cetățenii, colectivele instituțiilor publice și private, la înverzirea țării noastre.

Campania va dura câteva săptămâni și se va desfășura pe teritoriul întregii țări. Anul acesta, Agenția „Moldsilva” a pregătit pentru plantare 14 milioane de puieți de 60 de specii.

Fluxul de știri
0