Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Surprizele vremii la sfârșit de săptămână: Prognoza meteo pentru următoarele 7 zile

© Sputnik / Rodion ProcaToamna de Aur Orhei
Toamna de Aur Orhei - Sputnik Moldova
Abonare
Codul galben de ceață este valabil și astăzi. Maximele termice vor atinge valori de 15..20 de grade Celsius. Soarele se va arăta de după nori către prânz, dar ușor, ușor toamna pune stăpânire pe Moldova.

CHIȘINĂU, 25 oct – Sputnik. Avem ceață și în această dimineață de vineri, 25 octombrie. Vizibilitatea este foarte redusă, la o distanță de 200 de metri și chiar mai puțin. Conducătorii auto și pietonii sunt chemați să se deplaseze cu mult calm și atenție maximă.

O nuntă la țară - Sputnik Moldova
Toamna în Moldova: Imagini rare din altă epocă

Aproape de prânz, Soarele se va arăta de după nori, dar cerul va rămâne parțial acoperit. Maximele termice ale zilei vor atinge 15..18 grade Celsius în nord, 16..19 în centru și 17..20 în sud.

Presiunea atmosferică va rămâne ridicată până duminică, 27 octombrie. Viteza vântului va fi de 1-6 metri pe secundă. Nu se prevăd precipitații în următoarele patru zile.

Sâmbătă, 26 octombrie, maximele termice vor fi aceleași ca în ziua de vineri, dar Soarele nu se va arăta de după norii denși care vor acoperi cerul deasupra Moldovei.

Fluxul de știri
0