Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Bărbat mort, găsit astăzi diminața în curtea unui bloc din Capitală

© Sputnik / Miroslav RotariInspectoratul Național de Patrulare al IGP
Inspectoratul Național de Patrulare al IGP - Sputnik Moldova
Abonare
Un bărbat a fost găsit fără suflare în această dimineață, în sectorul Botanica al Capitalei. Ce spune Poliția.

CHIȘINĂU, 25 oct – Sputnik. Un bărbat a fost găsit fără suflare în această dimineață, chiar în spatele casei în care locuia, de pe strada Decebal din sectorul Botanica al Capitalei.

Cadavru  - Sputnik Moldova
Accidente
Un bărbat a decedat la Piața Centrală după ce și-a cumpărat bilet spre casă - Detalii

Ofițerul de presă al Poliției Capitalei, Natalia Stati, a declarat pentru Sputnik Moldova că grupa operativă a stabilit identitatea bărbatului. Victima era un bărbat de 66 de ani, care s-a aruncat în gol prin geamul bucătăriei.

Apartamentul în care locuia cu soția lui se afla la etajul cinci al blocului. Polițiștii au reușit să discute cu soția. Aceasta le-a spus că între ei nu au existat certuri sau supărări și că nu știe din ce cauză soțul ei a recurs la acest gest.

Ajunși la fața locului, medicii legiști au constatat decesul bărbatului, iar urme de moarte violentă nu au fost depistate. Pe acest caz a fost pornită o anchetă pentru stabilirea tuturor circumstanțelor.

Fluxul de știri
0