Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Noi detalii în dosarul tentativei de omor a lui Vlad Plahotniuc

© Sputnik / Miroslav RotariPCCOCS
PCCOCS - Sputnik Moldova
Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
Procurorii PCCOCS oferă noi detalii pe marginea dosarului tentativei de asasinat a lui Vlad Plahotniuc - a fost pornită încă o cauză penală.

CHIȘINĂU, 24 oct - Sputnik. Procuratură anunță pornirea urmăririi penale în cazul unor presiuni reclamate recent de către un martor în dosarul tentativei de asasinat a lui Vlad Plahotniuc.

”Urmărirea penală a fost pornită de către PCCOCS la sesizarea Serviciului protecție internă și anticorupție al Ministerului Afacerilor Interne”, precizează Procuratura printr-un comunicat.

Vitalie Busuioc Виталий Бусуйок - Sputnik Moldova
Podcasturi
Procurorii știu cine a comandat asasinarea lui Vlad Plahotniuc
Potrivit oamenilor legii, cauza a fost pornită în temeiul bănuielilor rezonabile privind comiterea infracțiunii de determinare la depunerea de declaraţii mincinoase, la formularea de concluzii false, precum și comiterea infracțiunii de amestec în înfăptuirea justiţiei şi în urmărirea penală.

Amintim că obiectul cu care a fost sesizată PCCOCS a făcut și subiectul știrilor, în baza unei scrisori pe care martorul ar fi trimis-o presei, unde acesta menționează că cel care încearcă nemijlocit să-l influențeze este un factor de decizie al unei unități a Ministerului Afacerilor Interne.

PCCOCS va reveni cu detalii, în limitele legii.

Fluxul de știri
0