Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Cum să-ți majorezi venitul de la 3000 la 20 000 de lei lunar – Sfatul expertului

© Sputnik / Rodion ProcaAlexandru Bordea
Alexandru Bordea - Sputnik Moldova
Abonare
Business trainer-ul Alexandru Bordea a explicat, în cadrul emisiunii ”ATITUDINI”, de ce unii moldoveni reușesc să câștige bine în Republica Moldova.
Cum să-ți majorezi venitul de la 3000 la 20 000 de lei lunar – Sfatul expertului

Mulți moldoveni se plâng pe salariile mici, însă nu întreprind nimic ca să-și majoreze veniturile. Business trainer-ul Alexandru Bordea susține că în Republica Moldova se poate de câștigat ușor până la 20 de mii de lei pe lună. Reușesc însă această performanță doar persoanele care au voință de fier și investesc constant în dezvoltarea lor profesională.

”Cei care câștigă ani în șir câte trei-patru mii de lei lunar probabil nu investesc în dezvoltarea personală și profesională, nu vorbesc fluent cel puțin o limbă străină și nu merg la instruiri. Iar atunci când ajung la un training afirmă că toate sunt brașoave. Tocmai de aceea, acești oameni nu vor câștiga niciodată mai mult de trei sau patru mii de lei. Chiar dacă îi încurajăm în cadrul training-urilor, la primul obstacol ei ne acuză: nu am obținut ce ați promis”, a relatat Alexandru Bordea.

Alexandru Bordea susține că peste 1000 de persoane, care în decursul anilor au frecventat training-urile sale, au reușit să-și deschidă afaceri și au devenit antreprenori de succes. Ei au înțeles că, pentru a-și asigura un trai mai bun, trebuie să investească în dezvoltarea profesională.

”Omul care alege să se instruiască investește propriul timp și resurse. Tocmai de aceea el va avea o atitudine responsabilă față de training-uri. Motivația lui este să-și majoreze veniturile și să asigure un trai mai bun familiei”, a menționat Alexandru Bordea.

Training-urile din domeniul afacerilor pot fi frecventate la orice vârstă. Potrivit lui Alexandru Bordea, niciodată nu e târziu pentru dezvoltarea profesională și inițierea activităților noi, care aduc plăcere și profit.

”Studiezi ceea ce te interesează sau te dezvoltă. Dacă ești vânzător, atunci urmezi instruiri în domeniul vânzărilor, comunicării și negocierii. Rezultatele training-urilor depind de deschiderea persoanei. Cei care investesc propriul timp și bani sunt mai eficienți.  Știu cu ce scop au venit și de ce cunoștințe noi au nevoie.  Există însă o categorie care manifestă o atitudine de genul: băiatule, acolo unde ai studiat tu eu eram profesor! Și atunci înțelegi că acești oameni nu vor să schimbe nimic”, a concluzionat Alexandru Bordea.

Mai multe detalii aflați din emisiunea ”ATITUDINI”.

Fluxul de știri
0