Виноградник - Sputnik Moldova
Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Cu cine nu va face alianță Blocul ACUM: Ce a declarat Maia Sandu - Video

© Sputnik / Miroslav RotariМайя Санду на выборах примара в Кишинев
Майя Санду на выборах примара в Кишинев - Sputnik Moldova
Urmăriți-ne pe
Yandex newsTelegram
Prim-ministrul Maia Sandu a exclus categoric posibilitatea ca Blocul ACUM să formeze alianțe cu Partidul Democrat (PDM) la nivel național sau local.

CHIȘINĂU, 23 oct – Sputnik. Prim-ministrul Maia Sandu a exclus categoric, într-o declarație pentru presă, posibilitatea unei alianțe post-electorale între Blocul ACUM și PDM.

Cum vor fi reprezentate partidele politice în Consiliile raionale/municipale - Sputnik Moldova
Partidele clasate pe primul loc la votul pentru consiliile locale

„E clar că nu putem face nicio înțelegere cu Partidul Democrat, dar în rest o să căutăm cei mai potriviți parteneri, pentru a promova lucrurile pe care noi le promovăm și la nivel național, și la nivel local”, a declarat Maia Sandu după ședința Guvernului din 23 octombrie.

Premierul a apreciat că 82 de primării câștigate de Blocul ACUM în primul tur al alegerilor locale, din 20 octombrie, este un rezultat bun, iar numărul lor va crește după turul doi.

„Este prima noastră campanie electorală la nivel local”, a adăugat Maia Sandu, care este președinte al Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS), una dintre cele două componente ale Blocului ACUM.

Fluxul de știri
0