Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Tragedie nocturnă în Chișinău: Un pieton a decedat pe trecerea de pietoni - Video

© Sputnik / Miroslav RotariДоступ запрещен полиция
Доступ запрещен полиция - Sputnik Moldova
Abonare
Un accident grav s-a produs aseară, în Chișinău. Martorii spun că un bărbat ar fi trecut neregulamentar strada - în apropiere de trecerea de pietoni, în timp ce poliția afirmă contrariu. Oricum, impactul a fost fatal.

CHIȘINĂU, 22 oct – Sputnik. Un bărbat a decedat aseară, după ce a fost lovit puternic de un automobil, chiar pe trecerea de pietoni. Ofițerul de presă al Poliției Capitalei, Svetlana Scripnic, a comunicat pentru Sputnik Moldova că bărbatul decedat avea 48 de ani. Acesta a fost lovit de un automobil la volanul văruia se afla un tânăr de 31 de ani.

Șoferului i-au fost prelevate probe biologice pentru a stabili dacă erau sau nu în stare de ebrietate. Totodată, Poliția spune că victima traversa la trecerea de pietoni, însă nu se cunoaște deocamdată dacă la culoarea verde sau roșie. Astfel, Poliția urmează să stabilească toate circumstanțele, inclusiv la ce culoarea semaforului se deplasa at pietonul, cât și automobilul.

Potrivit martorilor accidentului, pietonul ar fi traversat strada neregulamentar, iar mașina circula cu viteză excesivă. În urma traumelor acesta a decedat pe loc. Pe acest caz a fost inițiat un proces  penal.

Fluxul de știri
0