Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Percheziții de amploare, la Briceni: Iată ce păstrau bănuiți la domiciliu – Video/Foto

© Photo : Poliția de FrontierăPoliția de Frontieră
Poliția de Frontieră - Sputnik Moldova
Abonare
Oamenii legii au efectuat mai multe percheziții de amploare în raionul Briceni, la domiciliile unor bănuiți.

CHIȘINĂU, 22 oct – Sputnik. Polițiștii de frontieră și procurorii din Briceni au descins la sfârșitul săptămânii trecute la domiciliile unor contrabandiști.

țigări de contrabandă - Sputnik Moldova
Societate
Cetățenii moldoveni, pe primul loc la contrabanda cu țigări în România

Descinderile au avut loc ca rezultat al desfășurării unor măsuri speciale de investigații pe marginea cauzei penale, pornită în aprilie 2018 pe faptul existenței unei bănuieli rezonabile de săvârșire a infracțiunii de contrabandă.

Pe parcursul cercetărilor s-au stabilit unele date importante în privința grupului de persoane, cetățeni moldoveni, care erau implicate în activitatea de contrabandă cu piese și motoare auto.

Membrii acestui grup erau responsabili de aducerea din țările UE a bunurilor și introducerea ilegală acestora în țară. Ulterior, bănuiții vidneau bunurile pe „piața neagră” a Republicii Moldova.

În cadrul perchezițiilor, oamenii legii au ridicat cinci motoare pentru automobilele de model Ford și Renault, fără acte de proveniență; mijloace bănești; asigurări auto „Cartea Verde” cu semne de falsificare; telefoane mobile, suporturi electronice de stocare a informației și certificate de înmatriculare a patru autovehicule.

Fluxul de știri
0