Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Renato Usatîi revine la Primăria Bălți: Rezultatele finale

Abonare
Pentru ocuparea funcției de primar al municipiului Bălți nu va mai fi nevoie de al doilea tur de scrutin, ca în Chișinău. Locuitorii urbei și-au ales primarul din prima încercare.

CHIȘINĂU, 21 oct – Sputnik. Renato Usatîi, candidatul Partidului Nostru, revine în fotoliul de primar al municipiului Bălți din primul tur.

© Photo : Comisia Electorală CentralăRezultate alegeri Bălți
Renato Usatîi revine la Primăria Bălți: Rezultatele finale - Sputnik Moldova
Rezultate alegeri Bălți

După prelucrarea a 100% din procesele verbali, Usatîi obține 61.93% din  sufragii. Acesta este urmat de candidatul socialist, Alexandr Nesterovschi, cu 16,21% din voturi.

Как жители Молдовы голосовали на местных выборах в Кишиневе - Sputnik Moldova
Politică
Este sigur că vom avea turul doi în Capitală: Ceban – 40,16%, Năstase – 31,09%

La aproape două ore după închiderea secțiilor de vot, Renato Usatîi a ieșit în fața presei pentru a le mulțumi celor care l-au susținut și desigur pentru a le face noi promisiuni.

„Mulțumesc tuturor bălțenilor care m-au susținut. Bălțiul este un oraș deosebit și aici trăiesc oameni la fel de deosebiți. Vom depune toate puterile să demonstrăm că Moldova nu este doar Chișinău, iar oamenii nu trebuie ignorați”, a declarat Renato Usatîi.

Rezultatele alegerilor primarului Capitalei: Scorul acumulat de fiecare candidat>>>

Usatîi a mai deținut funcția de primar de Bălți în anul 2015, iar în 2018 a demisionat după ce s-a aflat mai mult timp în Federația Rusă. Pe numele lui Usatîi au fost pornite mai multe dosare penale.

Fluxul de știri
0