Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Ilegalități la punctele de trecere a frontierei - Detalii

© Sputnik / Мирослав РотарьVamă
Vamă  - Sputnik Moldova
Abonare
Polițiștii de Frontieră au semnalat astăzi mai multe ilegalități în punctele de trecere, pe sensul de intrare în țară.

CHIȘINĂU, 21 oct - Sputnik. Polițiștii de frontieră au indisponibilizat o semiremorcă după ce au constatat în bazele de date că aceasta se află în căutare de către autoritățile turce. Totodată, un autoturism a fost verificat suplimentar după ce documentul cu privire la trecerea testării tehnice a fost identificat ca fiind neveridic.

Cătușe și bancnote - Sputnik Moldova
Societate
Afacere ilegală: Iată ce au descoperit autoritățile la frontiera moldo-română

În această dimineață, în punctul de control și trecere Giurgiulești-Galați, conform sarcinii INTERPOL, a fost oprită o semiremorcă cu numere de înmatriculare bulgărești. La volanul mijlocului de transport se afla un conațional de-al nostru care a prezentat toate actele necesare autorizării trecerii frontierei de stat. Acesta a afirmat că activează oficial, în baza contractului de muncă, la firma cu sediul în Bulgaria, iar despre cele depistate nu cunoaște nimic. Polițiștii de frontieră cercetează cazul pentru a stabili toate circumstanțele cazului și elucidarea incidentului dat.

Într-un alt caz, timpul verificărilor, s-a constatat că revizia tehnică a autoturismului de model Volkswagen Passat este neveridică, fapt confirmat și cu ajutorul tehnicii din dotare. Incidentul a fost consemnat în punctul de trecere Giugiulești-Reni, documentat fiind un cetățean bulgar în vârstă de 53 de ani.
Audiat, bărbatul a comunicat că se afla pe teritoriul Ucrainei când a observat că revizia tehnică este expirată, atunci a făcut rost de alta prin intermediul unei persoane străine.

Ca urmare, tranzitarea teritoriul Republicii Moldova a fost posibilă după ce mijlocul de transport a fost urcat pe evacuator, iar cetățeanul este documentat pentru uz de fals în actele oficiale. Astfel, acesta riscă o amendă în mărime de peste 32 de mii de lei. 

Urmărește-ne pe rețelele de socializare:|Facebook |Twitter |VK|Odnoklassniki |Instagram

Fluxul de știri
0