Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Republica Moldova va fi mâine în ceață: Cum explică specialiștii

© Sputnik / Yana ZaharovaCeață
Ceață - Sputnik Moldova
Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
Un nou val de ceață coboară peste Republica Moldova. Astfel începem o nouă săptămână a lunii octombrie.

CHIȘINĂU, 20 oct – Sputnik. După o săptămână de ceață, meteorologii anunță că nici mâine nu scăpăm de acest fenomen meteorologic.

Serviciul Hidrometeorologic de Stat a prelungit codul galben. Acesta intră în vigoare la miezul și va fi valabil până mâine la ora 12:00. Meteorologii ne atenționează că în perioada indicată se prevede ceaţă cu vizibilitatea de 200 de metri şi mai puţin.

În context, Inspectoratul Național de Patrulare îndeamnă conducătorii auto să nu depășească limita de viteză, să utilizeze corespunzător luminile de întâlnire și cele de ceață, să cupleze centurile de siguranță și să evite depășirile periculoase. Bicicliștii și căruțașii trebuie să poarte elemente reflectorizante, iar pietonii – să traverseze strada doar în locuri special amenajate.

Totodată, meteorologii anunță vreme frumoasă, cu temperaturi generoase în săptămâna care vine. Cerul va fi senin, doar pe alocuri soarele va fi acoperit de nori. Precipitații nu se prevăd, iar maximele termice vor ajunge și la 23 de grade Celsius. 

© Photo : Serviciul Hidrometeorologic de Stat Prognoza meteo 21 octombrie 2019
Republica Moldova va fi mâine în ceață: Cum explică specialiștii  - Sputnik Moldova
Prognoza meteo 21 octombrie 2019
Fluxul de știri
0