Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Accident cumplit, soldat cu doi morți: Impact violent cu 140 km/h – Video

© Photo : Facebook / Info Trafic 24Accident în România
Accident în România - Sputnik Moldova
Abonare
Un accident cumplit s-a produs în această dimineață în județul Iași, România. Șoferul care ar fi provocat accidentul era băut și circula cu 140 km/h.

CHIȘINĂU, 20 oct – Sputnik. Un accident grav s-a produs în această dimineață la Bălțați, România. În urma impactului extrem de puternic între cele două mașini care circulau cu viteză excesivă, doi bărbați și-au pierdut viața, scrie ziaruldeiasi.ro.

Potrivit sursei, în accident au fost implicate un VW Passat CC cu număr de Germania și un Opel Corsa. Acul vitezometrului automobilului Passat s-a oprit la 140 km/h, iar cel de la Opel - la 130 km/h. Cele două persoane care au murit în urma accidentului se aflau în Opel.

Potrivit unor martori, motorul uneia dintre mașini a zburat la 20 de metri distanță de locul impactului.

Din primele informații oferite de autorități, șoferul autoturismului Passat ar fi fost sub influenta alcoolului.

Primele date ale agenților de circulație arată că șoferul de 33 de ani al unui Volkswagen Passat a depășit neregulamentar, având viteză foarte mare, și a lovit frontal un Opel Corsa în care se aflau doi adulți și un copil. Cei doi bărbați din Opel, care se aflau în față, au murit pe loc, notează sursa. Copilul de 13 ani aflat pe bancheta din spate a fost rănit.

Șoferul care a produs accidentul a fost transportat la spital conștient. Alcoolemia în aerul expirat a fost de 0,55 mg/l. Acesta avea permis de conducere eliberat în Germania.

Fluxul de știri
0