Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Caz ieșit din comun: Un pasager a vrut să deschidă ușa aeronavei în timpul zborului

© Sputnik / Alexey Malgavko / Accesați arhiva multimediaAvion
Avion  - Sputnik Moldova
Abonare
Un bărbat a vrut să deschidă ușa avionului în timpul zborului. Pasagerul a fost imobilizat imediat de echipajul aeronavei.

CHIȘINĂU, 19 oct - Sputnik. Un avion de pasageri a revenit de urgenţă, vineri, pe un aeroport din Paris după ce o persoană a încercat să deschidă o ușă a aeronavei în timpul zborului, afirmă surse citate de presa franceză, transmite Mediafax.

Самолет принадлежащий компании Basaran Holding - Sputnik Moldova
Accidente
Catastrofă aviatică: O aeronavă s-a rupt în două - video

Avionul, de tip Boeing 737, decolase de pe Aeroportul Orly spre Marakesh (Maroc). La 15 minute după decolare, un pasager a încercat să deschidă o uşă exterioară a avionului. 

„Pasagerul a fost imobilizat imediat”, a declarat un purtător de cuvânt al companiei aeriene Transavia citat de Agenţia France-Presse, de cotidianul Le Figaro şi de site-ul de ştiri 20Minutes.fr.

Piloţii au decis revenirea de urgenţă pe Aeroportul Orly. Pasagerul a fost reţinut imediat după aterizare şi este interogat pentru a se afla care a fost motivul acţiunii sale. 

Fluxul de știri
0