Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Conferința SuperNova - Digital Summit Chișinău 2019, în imagini

Abonare
La Chișinău a avut loc forumul SuperNova-Digital Summit 2019, unde s-au reunit experți ai companiilor de top din diferite țări ale lumii.

La Chișinău s-a desfășurat SuperNova - Digital Summit Chisinau 2019 care i-a adunat la un loc pe experții unor companii de top din mai multe țări.

Conferința se desfășoară pentru al doilea an consecutiv. Scopul proiectului este de a dezvolta piața de publicitate din Moldova prin intermediul diverselor instrumente pe Internet.

”Mediul online influențează dezvoltarea industriei media. Acest lucru nici nu mai necesită a fi dovedit. Tot mai mulți utilizatori, tot mai mulți oameni intră pe rețelele de socializare, pe platforme online, pentru a găsi informații despre procesele care au loc în lume - atât pe loc, în țară, în regiune, cât și la nivel global”, a declarat conducătorul proiectelor de comunicare corporativă din cadrul MIA ”Rossiya Segodnya”, Igor Naimușin, care a venit la Chișinău pentru a participa la eveniment.

Potrivit lui, ”media trebuie să se orienteze spre rețelele online, rețelele de socializare și să fie prezentă acolo, pentru ca a avea o reacție de răspuns de la propriul auditoriu. În acest sens, Sputnik uimește prin numărul impresionant de abonați - circa 18,5 milioane de persoane în întreaga lume pe rețelele de socializare - este vorba de Facebook, Twitter, YouTube, unde clipurile noastre acumulează milioane de vizualizări”, a subliniat acesta.

© Sputnik / Miroslav RotariSuperNova - Digital Summit Chisinau 2019 s-a desfășurat la Chișinău
SuperNova - Digital Summit Chisinau 2019 s-a desfășurat la Chișinău - Sputnik Moldova
1/21
SuperNova - Digital Summit Chisinau 2019 s-a desfășurat la Chișinău
© Sputnik / Miroslav RotariConferința i-a reunit pe experții companiilor de top din diverse țări ale lumii, interesați de tendințele pieței de publicitatea
Conferința i-a reunit pe experții companiilor de top din diverse țări ale lumii, interesați de tendințele pieței de publicitatea - Sputnik Moldova
2/21
Conferința i-a reunit pe experții companiilor de top din diverse țări ale lumii, interesați de tendințele pieței de publicitatea
© Sputnik / Miroslav RotariExperții din domeniul publicității au oferit răspunsuri la cele mai stringențe întrebări care vizează piața de publicitate.
Experții din domeniul publicității au oferit răspunsuri la cele mai stringențe întrebări care vizează piața de publicitate. - Sputnik Moldova
3/21
Experții din domeniul publicității au oferit răspunsuri la cele mai stringențe întrebări care vizează piața de publicitate.
© Sputnik / Miroslav RotariTrucurile explicate de experți erau ”conspectate” în stil modern - cu ajutorul smartphon-ului.
Trucurile explicate de experți erau ”conspectate” în stil modern - cu ajutorul smartphon-ului. - Sputnik Moldova
4/21
Trucurile explicate de experți erau ”conspectate” în stil modern - cu ajutorul smartphon-ului.
© Sputnik / Miroslav RotariExpertul moldovean Dorel Samoilă a vorbit despre preferințele pe care le au cei care aleg Internetul, TV-ul, radioul sau presa scrisă.
Expertul moldovean Dorel Samoilă a vorbit despre preferințele pe care le au cei care aleg Internetul, TV-ul, radioul sau presa scrisă. - Sputnik Moldova
5/21
Expertul moldovean Dorel Samoilă a vorbit despre preferințele pe care le au cei care aleg Internetul, TV-ul, radioul sau presa scrisă.
© Sputnik / Miroslav RotariConferința SuperNova - Digital Summit Chisinau 2019 s-a desfășurat într-un format interesant - după susținerea discursului, cei prezenți au avut posibilitatea să-i adreseze vorbitorului întrebări.
Conferința SuperNova - Digital Summit Chisinau 2019 s-a desfășurat într-un format interesant - după susținerea discursului, cei prezenți au avut posibilitatea să-i adreseze vorbitorului întrebări. - Sputnik Moldova
6/21
Conferința SuperNova - Digital Summit Chisinau 2019 s-a desfășurat într-un format interesant - după susținerea discursului, cei prezenți au avut posibilitatea să-i adreseze vorbitorului întrebări.
© Sputnik / Miroslav RotariExpertul Teo Orban din România a povestit despre preferințele utilizatorilor în fluxul informațional.
Expertul Teo Orban din România a povestit despre preferințele utilizatorilor în fluxul informațional. - Sputnik Moldova
7/21
Expertul Teo Orban din România a povestit despre preferințele utilizatorilor în fluxul informațional.
© Sputnik / Miroslav RotariParticipanții la Conferința SuperNova - Digital Summit Chisinau 2019
Participanții la Conferința SuperNova - Digital Summit Chisinau 2019 - Sputnik Moldova
8/21
Participanții la Conferința SuperNova - Digital Summit Chisinau 2019
© Sputnik / Miroslav RotariExpertul român a prezentat date statistice privind repartizarea utilizatorilor de Internet pe teritoriul Republicii Moldova.
Expertul  român a prezentat date statistice privind repartizarea utilizatorilor de Internet pe teritoriul Republicii Moldova. - Sputnik Moldova
9/21
Expertul român a prezentat date statistice privind repartizarea utilizatorilor de Internet pe teritoriul Republicii Moldova.
© Sputnik / Miroslav RotariDiscursul directorului pentru dezvoltare internațională a Mail.ru Group, Alexandr Korneev.
Discursul directorului pentru dezvoltare internațională a Mail.ru Group, Alexandr Korneev. - Sputnik Moldova
10/21
Discursul directorului pentru dezvoltare internațională a Mail.ru Group, Alexandr Korneev.
© Sputnik / Miroslav RotariKorneev a oferit date privind cota runet-ului în Molsova.
Korneev a oferit date privind cota runet-ului  în Molsova. - Sputnik Moldova
11/21
Korneev a oferit date privind cota runet-ului în Molsova.
© Sputnik / Miroslav RotariReprezentantul Mail.ru Group a explicat care sunt tendințele actual în domeniu.
Reprezentantul Mail.ru Group a explicat care sunt tendințele actual în domeniu. - Sputnik Moldova
12/21
Reprezentantul Mail.ru Group a explicat care sunt tendințele actual în domeniu.
© Sputnik / Miroslav RotariÎn special, Коrneev a povestit despre trucurile de marketing și remarketing
În special, Коrneev a povestit despre trucurile de marketing și remarketing - Sputnik Moldova
13/21
În special, Коrneev a povestit despre trucurile de marketing și remarketing
© Sputnik / Miroslav RotariParticipanții la Conferința SuperNova - Digital Summit Chisinau 2019
Participanții la Conferința SuperNova - Digital Summit Chisinau 2019 - Sputnik Moldova
14/21
Participanții la Conferința SuperNova - Digital Summit Chisinau 2019
© Sputnik / Miroslav RotariConducătorul departamentului publicitate al Megogo, Vitalii Vișneak, și-a împărtășit din experiența sa privind posibilitățile utilizării video pe online.
Conducătorul departamentului publicitate al Megogo, Vitalii Vișneak, și-a împărtășit din experiența sa privind posibilitățile utilizării video pe online. - Sputnik Moldova
15/21
Conducătorul departamentului publicitate al Megogo, Vitalii Vișneak, și-a împărtășit din experiența sa privind posibilitățile utilizării video pe online.
© Sputnik / Miroslav RotariJurnalista Natalia Morari a povestit despre influența digitalizării asupra mass-media și experiența de la TV8.
Jurnalista Natalia Morari a povestit despre influența digitalizării asupra mass-media și experiența de la TV8. - Sputnik Moldova
16/21
Jurnalista Natalia Morari a povestit despre influența digitalizării asupra mass-media și experiența de la TV8.
© Sputnik / Miroslav RotariDiscursul reprezentantului portalului NewsMaker Ian-Marti Allik.
Discursul reprezentantului portalului NewsMaker Ian-Marti Allik. - Sputnik Moldova
17/21
Discursul reprezentantului portalului NewsMaker Ian-Marti Allik.
© Sputnik / Miroslav RotariParticipanții la Conferința SuperNova - Digital Summit Chisinau 2019
Participanții la Conferința SuperNova - Digital Summit Chisinau 2019 - Sputnik Moldova
18/21
Participanții la Conferința SuperNova - Digital Summit Chisinau 2019
© Sputnik / Miroslav RotariConducătorul proiectelor de comunicare corporativă din cadrul MIA ”Rossiya Segodnya”, Igor Naimușin, a povestit despre activitatea Agenției Internaționale și Radio Sputnik.
Conducătorul proiectelor de comunicare corporativă din cadrul MIA ”Rossiya Segodnya”, Igor Naimușin, a povestit despre activitatea Agenției Internaționale și Radio Sputnik. - Sputnik Moldova
19/21
Conducătorul proiectelor de comunicare corporativă din cadrul MIA ”Rossiya Segodnya”, Igor Naimușin, a povestit despre activitatea Agenției Internaționale și Radio Sputnik.
© Sputnik / Miroslav RotariParticipanții la Conferința SuperNova - Digital Summit Chisinau 2019
Participanții la Conferința SuperNova - Digital Summit Chisinau 2019 - Sputnik Moldova
20/21
Participanții la Conferința SuperNova - Digital Summit Chisinau 2019
© Sputnik / Miroslav RotariConducătorul proiectelor de comunicare corporativă din cadrul MIA ”Rossiya Segodnya”, Igor Naimușin, este de părere că media trebuie să fie prezenți în rețelele online, pe rețelele de socializare.
Conducătorul proiectelor de comunicare corporativă din cadrul MIA ”Rossiya Segodnya”, Igor Naimușin, este de părere că media trebuie să fie prezenți în rețelele online, pe rețelele de socializare. - Sputnik Moldova
21/21
Conducătorul proiectelor de comunicare corporativă din cadrul MIA ”Rossiya Segodnya”, Igor Naimușin, este de părere că media trebuie să fie prezenți în rețelele online, pe rețelele de socializare.
Fluxul de știri
0