Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Ecou major la discursul Reginei: dinamic lider politic vrea ”România demnă și monarhică”!

Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
”Coroana e deasupra politicii de partid, visez încă la o Românie demnă și suverană... și, cu voia Domnului, monarhică!”

BUCUREȘTI, 18 oct, Sputnik. ”Excepțional! Un discurs plin de curaj și verticalitate, pe care doar un adevărat Cap al Statului le poate avea!”,  a exclamat cunoscutul avocat Dan Chitic.

Chitic, cel mai consecvent luptător pentru valorile tradiționale și bogățiile naturale ale României, a înființat recent o mișcare politică – Partidul Alianța Națională. PAN are o dinamică apreciabilă, lângă Dan Chitic venind mai multe personalități, mai ales din lumea Dreptului și a presei.

Avocatul patriot consideră discursul MS Margareta ținut la Haga ca fiind ”fenomenal” și apreciază că a fost ținut ”în fața reprezentanților principalului nostru adversar din cadrul Uniunii Europene”.

”Dacă nu ar fi fost Custodele Coroanei... aș fi invitat-o pe Principesa Margareta să devină Președintele Onorific al PAN - și candidatul nostru la prezidențiale”, declară cu sinceritate Dan Chitic.

Apreciat pentru profesionalismul său ca avocat, omul politic și liderul PAN Dan Chitic este văzut de multe personalități ca o raritate printre liderii politici datorită onestității sale și caracterului său vizionar, dar și patriotismului său, care trece peste ”tabu”-urile impuse ”strategic”.

Tot cu sinceritate și cu vizionarismul său ”nealiniat” declară acum Dan Chitic, ca un ecou la discursul Reginei:

”Coroana e deasupra politicii de partid, visez încă la o Românie demnă și suverană... și, cu voia Domnului, monarhică!”, scrie Dan Chitic, încheind mesajul cu frumosul său dicton – ”Întâi România!”.

Fluxul de știri
0