Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Igor Dodon se va întâlni cu Vadim Krasnoselski: Iată ce vor discuta

© Facebook / Igor DodonIgor Dodon s-a întâlnit cu Vadim Krasnoselski
Igor Dodon s-a întâlnit cu Vadim Krasnoselski  - Sputnik Moldova
Abonare
Igor Dodon va avea o întrevedere cu liderul de la Tiraspol, Vadim Kasnoselski. Întâlnirea va avea loc, cel mai probabil, la sfârșitul lunii octombrie.

CHIȘINĂU, 18 oct – Sputnik. Igor Dodon se va întâlni cu liderul de la Tiraspol, Vadim Krasnoselski, pe 29 octombrie. Subiectele care vor fi abordate au fost examinate astăzi de șeful statului și vicepremierul pentru reintegrare, Vasile Șova. Despre aceasta a anunțat președintele Dodon într-o postare pe pagina sa de Facebook.

Igor Dodon anunță că în cadrul întrevederii cu Șova au mai fost abordate „chestiunile fixate în proiectul de Protocol privind bilanțul reuniunii în formatul „5 + 2“, care a avut loc în perioada 8-9 octombrie curent, la Bratislava”.

Totodată, cei doi oficiali au discutat subiectele legate de lucrările conferinței din Bavaria, dedicată problematicii transnistrene. Conferința va avea loc la începutul lunii noiembrie.

Fluxul de știri
0